Captures + Instruccions d'ús

Pàgina oberta!


He instal·lat Fedora 16 al meu portàtil HP, fins ara només el tenia al ordinador de la meva àvia, a Barcelona...
Aquí van les captures:Aquest  és l'escriptori inicial: amb el gnome-tweak-tool he activat els icones a l'escriptori així com el tema d'icones faenza (que després explico com s'instal·la també). Per instal·lar Gnome tweak tool es va al terminal i es posa: yum install gnome-tweak-tool
Portant el ratolí a "Activitats" veus els preferits a la barra, a l'altra banda, portant el ratolí, visualitzes els escriptoris (si en aquell moment n'has fet més d'un), si téns algun programa obert es veu en l'espai lliure totes les aplicacions en petit. (Vegi's a la última captura).
Totes les aplicacions en ordre alfabètic. A la dreta hi ha les diferents classificacions per mostrar, per exemple, només les aplicacions d'internet, les d'ofimàtica, les de gràfics...Reproductor d'àudio rhythmbox, s'hi poden posar emissores de ràdio que tinguin streaming online i administrar les cançons, connectar a last.fm i molt més. També pots instal·lar l'amarok.


Menú referent a l'ordinador: aturar, reiniciar, hibernar, paràmetres de l'ordindaor, comptes online (els comptes online sincronitzen el correu gmail, el google calendar, el google talk i el google docs amb els programes del fedora)


El sistema de so i el rhythmbox (amb una extensió) es controlen des d'aquí.

El navegador de fitxers Nautilus és el millor, en la meva opinió.


Es busquen programes i fixers des del camp sempre visible al menú activitats.


Els paràmetres de l'ordinador, són molt senzills, i els canvis s'apliquen al tancar, no cal posar aplicar o acceptar.


Provant els canvis de fons d'escriptori: el de la terra és el millor, però jo tinc un de Happy Feet xD.


Libreoffice writer, més fàcil d'instal·lar, gratis i legal al mateix temps...


Els programes que més s'utilitzen estan a afegeix/suprimeix programari.


Una altra manera d'instal·lar coses és la terminal. Si els paquets no estan a afegeix/suprimeix programari, s'haura de posar una ordre prèvia que pots buscar a internet. Aquí, hi ha l'ordre que instal·la el tema d'icones faenza, que s'activa a gnome-tweak-tool.


Ephiphany és el navegador del projecte GNOME (no només fan entorns d'escriptori), et permet fer aplicacions web, o sigui, fer que una web (com twitter) tingui el seu propi programa quan en realitat ho carrega el navegador.

Unes quantes aplicacions posades.

No oblideu instal·lar extensions des de www.extensions.gnome.org com la del coverflow, la de les carpetes a la barra superior, la d'integració amb rhythmbox i la del botó apagar de predeterminat...
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada