Tiratges/Spins de Fedora

Els tiratges són versions de Fedora per descarregar, que porten alguns canvis respecte la versió original.

- Si t'agrada el disseny gràfic, Fedora design suite porta molts programes per disseny en 2D i 3D com Inkscape, Gimp, Blender...
  


- Si prefereixes KDE a Gnome, i tens un ordinador prou potent per tenir KDE, Fedora amb KDE el porta sense que l'hagis d'instal·lar. No ho recomano molt perquè no s'integra molt bé, per tenir KDE és millor Mandriva o Open-Suse. (més informació aquí)

Per tenir un sistema de finestres senzill i ràpid, XFCE és l'entorn d'escriptori moderadament lleuger. Fedora amb XFCE. - La imatge és antiga, per mirar l'última versió d'XFCE entra aquí.


- L'última d'entorns d'escriptori: LXDE és ultralleuger però perds una mica en aspecte. S'assembla una mica Windows en la col·locació de les coses, però no triarem LXDE per això... Fedora amb LXDE. 

La imatge també seria antiga, millor us poso una de LXDE sense integració amb Fedora perquè us feu una idea.


- Si ets un forense, un treballador del CSI, FBI, CIA, TIA, SGAE... Fedora Security edition porta LXDE i molts programes per analitzar seguretat en la xarxa i tot lo de la poli i tal.

- La Edició de jocsés per si téns germà petit, perquè la veritat és que són bastant cutres... però hi ha varietat. Aquí la llista de jocs.

- Fedora Electronic Lab té software per dissenyar i testar nou hardware, circuits i tal. Per professionals, clar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada